Summa sidvisningar

måndag 29 augusti 2011

Bästa kustlag IGEN !

Team Tröja går från klarhet till klarhet :-) 225cm gav en 5:e plats vilket var en stor överraskning.
Men man börjar ju undra vad de andra teamen håller på med. Vi kan väl inte låta Bollnäs ta hem det här ?

I lördags var det dags för LPR del 2 på Marmen och vi hade väl i alla fall en liten plan för hur vi skulle lägga upp dagen men det sket sig som vanligt då Robbans "säkra" ställe svek stort och bara gav 2 gösar.
Det roliga var ju att alla andra båtar runt oss inte gjorde annat än att drilla gädda på morgonen. Taktikbyte !
Men efter att vi flyttat på oss så började det iaf komma några gäddor i båten men det blev bara 4st totalt på hela dagen. Illa, men det var trögt för alla verkade det som.
Om jag har läst totalställningen rätt så ligger vi trots allt 2:a inför sista tävlingen på Varpen så nu MÅSTE vi få till ett riktigt bra resultat där så att vi kan räkna bort den sämsta tävlingen på 206cm.
Som jag ser det så är det fortfarande runt 10 lag som kan fightas om slutsegern. Så skitfiske till alla och väl mött på Varpen. Men först så ska vi försöka försvara vår titel i Miekocupen 17-18 September. Blir otroligt tufft men vi ska då fan försöka !!!!



Undrar vad Mats pekar på ? Hemligt snipställe kanske.
En gåva från oss till Röd. Gäddtrolling For Dummies :-)

LightLake ser ensamma ut.


Herr Nilsson skottar upp lite skitsnack ;-)

Fruktad gäddracer av rang !!!! :-)

3 kommentarer:

  1. Tröja klarhet till klarhet ...njaa okej då om ni är nöjda med 5:e plats :) , snarare vi andra som går från någon slags klarhet till suddighet :)LJUSNE JPM//Peter

    SvaraRadera
  2. Med 225cm i bagaget är man nöjd med en 5:e plats.

    SvaraRadera
  3. Ha,ha,ha! Bästa kustlag igen? Det har ju ni aldrig varit i LPR sammanhang! Tagga ner lite och läs på historie boken. Igen? Ha,ha,ha!
    //Mats.

    SvaraRadera